Jótékonysági könnyűzenei estet szerveznek március 2-án Bük városában a Dr. Horváth Tibor Szociális és Gyermekvédelmi Központ javára. A rendezvényen akusztikus zene mellett fogyaszthatják el az érdeklődők a vacsorájukat.

19:00 − Kóbor Zsóka és Polgár Patrik

A szentgotthárdi duó együttműködése egészen 2014-ig nyúlik vissza. Zsóka ebben az évben tűnt fel egy helyi tehetségkutatóban, Patrik pedig ekkor figyelt fel a tehetségére. Nem sokkal később zenekart alapítottak Room5 néven, ám az élet úgy hozta, hogy az együttes mindössze egy évig működött. A kemény mag azonban folytatta a közös akusztikus zenélést, így ma már rendszeresen járnak fellépni szerte az országban.

21:00 − Ndrew’s Acoustic

Este 9 órától a Ndrew’s Acoustic fogja szórakoztatni a közönséget. A Czirók András és Hargitai András alkotta duó 2015-ben az Átjáró tehetségkutatóban tűnt fel, ahonnan különdíjjal térhettek haza. Nemrég a Szimfónia Kávézóban a Keddi Élőzene rendezvénysorozat keretében léptek fel; erről készült képgalériánk megtekinthető ide kattintva.

A részvételi díj 5500 Ft, amely aperitif mellett háromfogásos vacsorát tartalmaz:

Aperitif:
Ágyas szilvapálinka, Jägermeister vagy Bailey’s

Leves:
Újházy-tyúkhúsleves vagy májgombócleves

Főétel:
Burgundi szarvas, tejszínes erdei gombás sertésszűz, szezámos csirke vagy favágó kedvence
Köretek: fűszeres pirított burgonya, hasábburgonya vagy rizs
Saláta: uborka-, paradicsom- vagy káposztasaláta

Desszert:
házi hatlapos

A rendezvényen való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, ezért részvételi szándékodat asztalfoglalással jelezd február 28-ig az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Szokol Gábor [06 30/557-9520]
Rozs Gábor [06 70/619-6025]

Azok számára, akik csak a koncertekre kíváncsiak, lehetőség van 1000 Ft-os jegy vásárlására, ami csak a belépést foglalja magában, a vendéglátást nem. Mivel az étterem befogadóképessége korlátozott, ezért a vacsora nélküli belépőjegyesek számára is asztalfoglalás szükséges a fenti telefonszámok valamelyikén.

Időpont: 2019. március 2. (kapunyitás: 18:00)
Helyszín: Bük, Vadásztanya Vendéglő (Nagy Pál u. 5.)

Kardos Laura
Kiemelt kép:
az esemény oldala