Augusztus 24-én mutatja be az AMC a “Fear the Walking Dead”-et

Kim Dickens as Madison, Cliff Curtis as Travis, Alycia Debnam Carey as Alicia and Frank Dillane as Nick - Fear The Walking Dead _ Season 1, Cast - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

A világ egyik legjobban várt sorozata az amerikai premierrel egy időben érkezik Magyarországra.

A Fear the Walking Dead-et augusztus 24-én hajnali 3 órakor és még aznap az esti főműsoridőben, 22:00 órakor vetíti az AMC.

A csatorna Magyarországon az első pillanattól kezdve szinkronnal tűzi műsorra a “Fear the Walking Dead”-et, de a digitális háztartásokban eredeti nyelven, magyar felirattal is elérhetővé teszi az epizódokat.
A hat részből álló “Fear the Walking Dead” a “The Walking Dead” társ-sorozata, ám a történet az anyasorozat ismerete nélkül is tökéletesen követhető lesz, hiszen teljesen új történetszálon fut és a szereplőgárda is teljesen új.

A „Fear the Walking Dead” igyekszik végre megadni a választ a világ többmillió zombirajongójának: Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a „The Walking Dead” festett le? A „Fear the Walking Dead”, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.

A ”Fear the Walking Dead” főbb szerepeiben látható lesz Kim Dickens („Gone Girl” – „Holtodiglan, „Sons of Anarchy – Kemény motorosok”) mint Madison, Cliff Curtis („Missing” – „Elrabolva”, „Gang Related”) mint Travis, míg Frank Dillane („Harry Potter és a Félvér Herceg”) Nicket, Alycia Debnam-Carey („A vihar magja”) pedig Aliciát játssza. Elizabeth Rodriguez („Orange is the New Black”) Lizaként csatlakozik a szereplőkhöz, Ofelia szerepét pedig Mercedes Mason (“Karantén 2”) kapta. Ruben Blades Danielt alakítja, Lorenzo James Henrie pedig Chris-t.

A sorozat vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios.

AMC