Bloggerek és vloggerek: új programsorozat indul az AGORA Sportházban

Bloggerek és videoblogosok: megosztók. Magukról, ezúttal nem az interneten, hanem személyesen. Interaktív beszélgetések az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ szervezésében.

Beszélgetések kéthetente 17 órakor az AGORA Sportházban.

Április 5. kedd 17.00, AGORA – MSH, f011-es terem
MEGOSZTÓK – Bloggerek és vloggerek

Vendégünk: RANDOMLEVI (KOVÁCS LEVENTE)

„RandomLevi vagyok egy 13 éves Szombathelyi srác, aki szeret videókat készíteni azért, hogy az embereket szórakoztassa. 8 évet fociztam, de tavaly váratlanul jött egy betegség és emiatt le kellett mondanom a sportról. Amikor elkezdtem videózni nem mindenkinek volt szimpatikus, de hát minden kezdet nehéz. 2 éve videózok és 2 év alatt sikerült 700 követőt gyűjtenem. Mindenféle témában szeretem a véleményemet elmondani. De persze tiszteletben tartom azt, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye.”

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UC9W-Q77BZljqQjVMIjftwcg

[divider]

Április 19. kedd 17.00, AGORA – MSH, f011-es terem
MEGOSZTÓK – Bloggerek és vloggerek

Vendégünk: a KRITIZÁTOR

„A Kritizátor egy 20 hónapja működő filmes, sorozatos blog. Ez alatt az idő alatt, közel 330 cikkünk jelent meg. Az oldalon könyves és képregényes írások is megtalálhatóak. 10 íróval büszkélkedünk és próbáljuk megkeresni a módot, hogy kiemelkedjünk a filmblogok tömkelegéből.”

Blogoldal: http://akritizator.blog.hu/

[divider]

Május 3. kedd 17.00, AGORA – MSH, f011-es terem
MEGOSZTÓK – Bloggerek és vloggerek

Blogger ezúttal: VAK-VAGÁNY (HORVÁTH NIKI)

„Horváth Nikoletta vagyok, alias VakVagány. A becenév a blogom címéből ered, ami eredetileg VakVagany-ként íródott. Direkt ékezetek nélkül, hogy az olvasó eldönthesse mindaz, amit lát vakvagány, vagy vakvágány. A naplóm 2012-ben született meg, és vált mankóvá azoknak, akik szintén nehézségekkel küzdenek. Csak az érzéseimet, gondolataimat vetem “papírra”, s igyekszem erőt, motivációt adni a pozitív lélekszemléletemen keresztül.”

Blogoldal: http://vakvagany.cafeblog.hu/

[divider]

Május 17. kedd 17.00, AGORA – MSH, f011-es terem
MEGOSZTÓK – Bloggerek és vloggerek

Vendégeink: sWeDid

„2013 nyarán alakult a csapat, akik mertek hülyét csinálni magukból a kamera előtt.
A svédelés 2008-ban a Tekerd vissza, haver! című filmmel vált kultikussá, és hamar kinőtte magát egy külön műfajjá a YouTube-on. Kitaláltuk, hogy csináljuk mi is ezt…”

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/user/lennoxasaki

[divider]

Május 31. kedd 17.00, AGORA – MSH, f011-es terem
MEGOSZTÓK – Bloggerek és vloggerek

Vendégünk: Maszi (Horváth Eszter)

„Magyar nyelv és irodalom szakos tanár – kommunikáció szakos bölcsészként indultam neki a nagyvilágnak, újságíró-rádiós műsorvezetőként dolgoztam éveken keresztül Szombathelyen és Sopronban is. Évek után váltottam pályát, de az írás szeretete megmaradt, mindig van véleményem is, de fontosnak tartom a függetlenséget – így jött a blogolás. Nem tematikus blogról van szó, mindenről írok, ami szembe jön.”

Blogoldal: http://maszi.cafeblog.hu/

A programokon való részvétel ingyenes.

agora_megosztok

[divider]

rendezvenyszhely