Éld az életed, mert csak ez az egy van!

Életünk során számtalanszor túl sok időt töltünk el azzal, hogy a negatív dolgokra koncentrálunk, miközben nem vesszük észre, hogy mennyi mindenért hálásak lehetnénk. Pedig valójában azért vagyunk a Földön, hogy boldogok lehessünk, s hogy a legtöbbet kihozhassuk életünkből.

Elsősorban arra fókuszálj, hogy TE ragyogj. Hozd ki magadból a legtöbbet. Hozd ki az életedből a legtöbbet. Mert csak egy életed van, és meg kell tanulnod azt jól élni. Azokkal törődj, akik veled is törődnek. A testvéred, a családod, a kutyád, s ha vannak, igaz barátok.

Gyűjts minél több élményt. Menj el azokra a helyekre, ahová életedben el szeretnél jutni. Mindig arra törekedj, hogy önmagad legjobb verziójává válj. Nem mások miatt. Magad miatt. Azért, hogy TE jól érezd magad a bőrödben. Nem mások véleménye számít. Ne törődj azzal, akinek nem vagy fontos. Senkinek sem kell bizonygatnod, hogy értékes vagy, mert az vagy. Ha ezt nem sikerült neki meglátnia, az nem a te hibád.

Csak éld az életed. Legyél önmagad, de úgy igazán, sugározzon belőled az élet szeretete. Te csak tanulj, fejleszd magad. Sportolj, menj ki a szabadba. Találkozz a barátaiddal. Szánj több időt a családodra. Szánj több időt arra, hogy magadban elmélkedj, hogy tudd, valójában mit is szeretnél az életben, s hogy jobban megismerd önmagad.

Beszélgess Istennel, Jézussal, ők mindig meghallgatnak, s mindenre megadják neked a választ. És törődj az egészségeddel, mert hidd el, nincs annál nagyobb szabadság, mint amikor teljesen egészséges vagy. Mindig adj hálát ezért, és minden jóért az életedben.

Ha TE magad ragyogsz és szereted az életedet, olyankor egy különleges aura vesz téged körül. Erre a pozitivitásra a többi hozzád hasonló gondolkodású ember is szeretne majd rácsatlakozni. Így megadod az esélyt arra, hogy bevonzzd az életedbe azokat az embereket, akik igazán értékelni fognak.

Ne tölts túl sok időt azzal, hogy olyan emberek miatt szomorkodsz, akik nem látják a valódi értékedet. Persze, sírj, ha úgy érzed, aztán állj fel, és menj tovább. Rengeteg olyan ember van a világon, akiknek a Te ragyogásod bearanyozhatja a napját, vagy akár az egész életét. Csak éld az életed. Mert csak egy van.