Levegőbe repülő autó, lángoló Zeppelin és vulkánkitörés: indul a Brutális kémia 2. évada a Spektrumon!

A kémia 2. évadával folytatódik a Brutális sorozat a Spektrumon. November 5-től négy héten át minden szombaton délután érkeznek a csatorna saját gyártású műsorának vadonatúj epizódjai. Robbantásokból, lángokból és füstből ezúttal sem lesz hiány.

Az elmúlt években Kamera Korrektúra-díjakat bezsebelő Brutális sorozat új évadában Vályi István újságíró idén is Nagy Gergő Zoltán vegyésszel mutatja be a kémia legizgalmasabb részleteit. Tábla, kréta és dolgozat nélkül, látványos, szórakoztató és brutális formában. A szereplők a kísérleteket ezúttal sem laboratóriumban végezték, hanem például a Vasúttörténeti Parkban vagy a Budaörsi Repülőtéren, illetve ott, ahová még egyáltalán beengedték őket és vegyszereiket.

A Brutális kémia második évadában teljesen új megvilágításba kerülnek olyan unalmasnak tűnő fogalmak, mint a bomlás vagy az egyesülés. Megtudhatjuk, létezik-e a mindent maró sav. Fura hüllők kelnek életre: látjuk majd, hogyan tekereg a szénkígyó vagy a fáraó kígyója, de megszólal az ugató kutya is. Kiderül, ehető-e a brutális mákos guba. Szemtanúi lehetünk annak, ahogy egy zölden világító Zeppelin feltűnik az égen és ellobban egy pillanat alatt. Az új évad ráadásul egy hollywoodi filmforgatással kezdődik. A jelenetben lesz vulkánkitörés, robbanás, levegőbe repülő autó és menekülő városlakók.