Ismét hatalmas és látványos showwal készül az Isis Big Band

Csillogó fények, pergő ritmusok, minőségi zene és a legnagyobb pop és rock slágerek újra gondolva, big band hangszerelésben! Az Isis Big Band „SHOWTIME” címmel újabb lenyűgöző showwal érkezik a szombathelyi AGORA Sportházba!

Hatalmas színpad és fénytechnika, ragyogó énekesek, tehetséges zenészek és táncosok garantálják, hogy ez az este felejthetetlen legyen a résztvevők számára. A színpadon olyan ikonikus előadók dalai csendülnek fel, mint Tina Turner, Phil Collins, Elton John, Michael Buble, Paul Anka, Natalie Cole, James Brown, Joe Cocker, Michael Jackson, Lionel Richie, Stevie Wonder, a Guns ’N’ Roses, az Aerosmith vagy éppen a Chicago zenekar.

Találkozzon a big band stílus hatalmas, magával ragadó hangzásával, amely megadja azoknak a daloknak az erejét, amelyeket ismer és szeret úgy, ahogyan még soha nem hallotta!

És hogy még emlékezetesebb legyen az este, a fellépő énekesek olyanok, akik már több évtizedes múlttal bizonyítják tehetségüket hazai és külföldi színpadokon egyaránt.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus estét, amely garantált kikapcsolódást ígér. Legyen részese a „SHOWTIME” varázslatának, és hozza el magával barátait és családját is!

Közreműködő énekesek:

  • Horváth Meggie, Katavics Enikő, Borsos Beatrix
  • Dell’ Amico Romeo
  • Szabó Tibor a Weöres Sándor Színház igazgatója
  • Kiss László
  • Svertsits Tamás

Bővebb információk: https://www.facebook.com/events/3211090855861999