Nem ismeritek még a Paliék. zenekart? Ma lehetőségetek van hallani tőlük valami újat és “valami jó”-t. Az első olyan daluk, aminek elkészítésében már Latyák Bence (volt Stolen Beates tag) és Tóth Bence is szerepel. Ezáltal Paliék. hivatalos tagjai lettek.

palék.

Mit is kell tudni a dalról? A szabadság vágyáról szól. A jelen helyzetben, amit a vírus hozott magával, jöttek rá arra a zenészek és szerintem sokan mások is, hogy mennyire jó élvezni az életet. Mennyi mindent kell megbecsülünk a világunkban. A klip tükrözi mindezeket. Vissza tudunk emlékezni arra, hogy a milyen is volt egy nyári szerelem, arra amikor éjszakákat tölthettünk kint az utcákon korlátozások nélkül.

“Úgy kéne már valami jó, jó lenne már valami szép…” – mondja a refrén.

Mindenki ezt érzi már. Kell nekünk valami jó most már.

Gratulálunk előre a zenekarnak! Sok sikert kívánunk az álmaik eléréshez!!

paliék. – Utazós | Official Music Video

© 2021 paliék. zenekar✦Kedveljetek : https://www.facebook.com/paliekzenekar✦Kövessetek: https://www.instagram.com/paliekzenekar✦Booking: +36706038413✦Managem…

 

Soós Veronika
2002. március 6.-án születtem Sárváron. Répcelakon nőttem fel. Most Szombathelyen az Orlay szakgimnáziumban tanulok. Mindig is közel állt hozzám az irodalom és a fogalmazás. Az iskolámnak az író klubjában volt esélyem, lehetőségem a gondolataimat papírra vetni a középiskola kezdetekor. A tanáraim, barátaim segítségével ma már egy saját blogot működtetek, ahol olyan témákról írók az olvasóimnak, amik a mindennapjainkban megtalálhatóak. Most pedig a H+ íróihoz, szerzőihez csatlakozhattam.