A jövőre 25 éves jubileumát ünneplő Fúvósmuzsikáért Alapítvány 2017. december 08-án csütörtökön fúvósmatinét rendezett az Aranyhíd EGYMI tanulóinak. A tetőtéri termében az iskola majdnem minden tanulója összegyűlt, hogy meghallgassa a zenészek műsorát.

Az alapítvány 2014 óta minden decemberben fúvósmatinét rendezz, ahol a zene mellett a jótékonykodás is szerepet kap. Az idén különleges helyszínen – a saját iskolájukban – találkoztunk a gyerekekkel. A kezdéskor is érezhető volt az izgatottság és a kíváncsiság az arcokon, amely a Mikulás megjelenésekor fokozódott és hatalmas tapsba ment át. A csillogó gyermekszemek, integető mancsok, félszeg mosolyok kísérték a piros ruhás minden lépését addig, míg helyét el nem foglalta.

A z iskola nevében Berkes Marianna igazgatóhelyettes, a Napház Alapítvány elnöke üdvözölte a gyerekeket és a vendégeket. Majd Bődi Lívia a Fúvósmuzsikáért Alapítvány elnökének köszöntője következett. A város nevében dr. Takátsné dr. Tenki Mária bizottsági elnök asszony köszöntötte a gyerekeket és kísérőiket.

A cikk folytatása elérhető a Fúvósmuzsikáért Alapítvány weboldalán.