Fénykorában is ámulatba ejtő hely lehetett a hétköznapi ember számára az inotai hőerőmű ipari területe. Nem volt ez másképp az idei nyár utolsó hétvégéjén sem. Nagyra nőtt szerelemprojekt, avagy az első INOTA Fesztivál fényképes beszámolója.

Koncertet nagy, fesztivált szervezni még nagyobb teljesítmény. Fesztivált szervezni egy  elsőre arra alkalmatlan helyen… na ez az igazi kihívás. Ez az amire felkapta a fejét az ország kulturális szcénája és a szórakozni vágyók is. Az ötletet felkarolta a VEB2023 és a Telekom Electronic Beats is, és a pesti metrómegállókbanban is feszültek a plakátok. Lenyűgöző grafikát kapott, amiben a kristályok és az indusztriális táblák dominálnak.

Célegyenes

A szemfülesebbek láthatták az előkészítő munka részleteit a szervezők Instagram történeteiben. Felemásak ilyenkor az elvárások, hiszen a kampányból nagy durranásra számít az ember, de mivel első megrendezés, azt is elnézi ha vannak gyermekbetegségei.

Meglepően összeszedett

Az összélmény abszolút egzotikus, lenyűgöző és pozitív volt. Kiemelkedő infrastruktúrával készültek a szervezők, megfelelő számú mosdó, ivóvíz csap, tájékoztató tábla, átlátható térkép, merch, chill zone, étel és italpultok stb. Jól tagolták tematika szerint a helyszínt, mindennek megvolt a saját elkülönült helye. Nehézségnek csak a parkolás és a külön helyszínekre bejutás volt tekinthető.

Reméljük jövőre is sikerül megszervezni az INOTA Fesztivált, hiszen a szórakoztatóipar és a művészet egy új ágát tapossa ki éppen hazánkban.
Addig is íme az idei fotóriportunk: