Sikeres volt a csajok turnét indító koncertje Szombathelyen, 2018. október 5-én pénteken a Végállomás Klubban. Én magam is a közönség soraiban tomboltam és ugyan nem számoltam a perceket, de legalább másfél órán át hibátlanul zenéltek.

Elképzelhető, hogy egy kicsit elfogult lesz a cikkem velük kapcsolatban, de korántsem indokolatlan. Mindig elámulok Dodo (ének) humorérzékén és közvetlen stílusán, azon, ahogy a rajongóival kommunikál a színpadon. Mintha minimum évek óta ismernénk egymást és valahol igaza is van, hisz ebben a hónapban ünneplik majd a hetedik szülinapjukat. Brigi (gitár) pedig határozottan színpadra lett teremtve és egyáltalán nem ellenállható! Klo (dob) sajnos a füstgépek takarásában volt, de brutál jól játszott, mintha az emelvényen, az az a világ tetejéről nézett volna minket. Mindhárman fantasztikus egyéniségek és igazi energiabombák! Felvállalják magukat és ki merik mondani hogy

„igen, ilyen vagyok!”.

Ha nem tetszik, akkor veled van a baj és nem velük. Szerintem ők az erős és független nő megtestesítői. Szabadak és a maguk útját járják. Amit én furcsálltam, hogy mint ha több férfi állt volna a közönség sorai közt – vagy minimum annyian – mint lányok. Na de hölgyek, kérdem én: Mi jobb programotok volt az nap este? A kezetekben ott van a lemez, hallgassatok bele. Garantáltan nem fogjátok megbánni! Ez maradandó lesz és nem fog elmerülni, mint egy ócska papírhajó. Útitársatok pedig legyenek a dalok.

Tessék elmenni koncertekre!
Tessék tombolni!
Hajrá csajok! 🙂