Még nincs karácsonyra ajándék ötleted? Valami különleges szeretnél a fa alá a szeretteidnek, barátnődnek, barátnődnek, munkatársaidnak? Nem akarod a szokványos bögre, zokni kombinációt? A következő 11 ajándékötletből ihletet meríthetsz.

1Készíts karácsonyfa díszt saját képekkel. (Egyszerű, de mégis egy meghatározó pontja lenne a karácsonyfának.)

2A fények a decemberi hónap meghatározó elemeivé váltak. Meghitt, ünnepélyes hangulatot teremtenek. Miért ne tegyük ezt is egyedivé?

3Hasonlóan az előző ponthoz, itt is a gyertyával “játszunk”, de egy kicsit másképp. 

4Ki nem szereti az édességeket és az aranyos figurákat? Kettő az egyben pedig még ellenállhatatlanabb.

5Kedvezzünk a férfiaknak is. Különleges, nem szokványos ajándékötlet. Mégis örömet, felejthetetlen pillanatot lehet vele szerezni.

6Kreatív, meglepetéssel (édességgel, egy kis egyéb hozzávalóval) teli ajándék ötlet. A gyümölcsről úgyis tudni kell, hogy egészséges! 🙂

7A díszek elengedhetetlenek, de az se mindegy, hogy milyen formában lepjük meg a szeretteinket vele. 

8Papírba csomagolt édesség. Apróság, de ha szívből jön többet érhet bárminél. 

9Az emlékek meghatározzák a jövőnket. Meghatározzák azt, hogy kik is vagyunk és kikké válhatunk. Tegyünk azért, hogy ezek a kincsek ne vesszenek el. 

10A szeretet nem múlandó.. örök és sérthetetlen…

11Karácsonyfa helyett? Másnapra már nem maradnának rajta a díszítő elemek.. de ajándéknak első osztályú.

A karácsony nem arról szól, hogy drága ajándékokkal halmozzuk el egymást. Nem a pénznek kellene előtérbe kerülnie, hanem annak, ami igazán értékes. A szeretetnek, a törődésnek… a boldogságnak a reménynek, a családnak. Ez a videó megmutatja azt, hogy néhány ajándék több mint csak egy egyszerű ajándék.

           

Készíts magad meglepetéseket! Olyanokat, amik ’bearanyozzák’ mások karácsonyát. Olyanokat, amit csak te tudsz nekik adni, mert csak ti tudjátok az elő történetét vagy a jelentőségét.

Visszaszámolás indul! Már csak 32 nap van karácsonyig.

(A képek a pinterest oldalról kerültek átvételre.)

 

Soós Veronika
2002. március 6.-án születtem Sárváron. Répcelakon nőttem fel. Most Szombathelyen az Orlay szakgimnáziumban tanulok. Mindig is közel állt hozzám az irodalom és a fogalmazás. Az iskolámnak az író klubjában volt esélyem, lehetőségem a gondolataimat papírra vetni a középiskola kezdetekor. A tanáraim, barátaim segítségével ma már egy saját blogot működtetek, ahol olyan témákról írók az olvasóimnak, amik a mindennapjainkban megtalálhatóak. Most pedig a H+ íróihoz, szerzőihez csatlakozhattam.